Конфиденциалност

        Нашите принципи за защита на личните данни

 

        Радваме се, че ни посетихте в интернет. Ние сме сайт на издателска къща СКОРПИО.

 

        Ние определяме защитата на личните данни като гарант за качество в полза на посетителите на нашата интернет страница. Стриктно спазваме разпоредбите за обработка и ползване на информация от лично естество и бихме желали да Ви запознаем с някои основни принципи на нашата концепция.

       Задължаваме се да спазваме конфиденциалност спрямо данните на всички посетители на нашата интернет страница. Набирането, ползването и обработката на информации се осъществява съгласно разпоредбите на Закона за защита на личните данни и други свързани с него законови разпоредби в тяхната актуална версия.

       Законът за защита на личните данни e правната рамка, в която се осигурява защитата на всички данни от личен характер. Това са данни, отнасящи се до физически лица. Данни за юридически лица не се включват в тази законова рамка. Като лични данни се дефинират тези, които могат да бъдат отнесени към отделни физически лица. Информация, която не може да бъде отнесена към Вашата личност, не се сезира от тези закони.

       При обикновено посещение на нашата интернет страница ние не набираме данни от лично естество. Можете да посететите страницата ни без да се легитимирате. В този случай Вие оставате анонимен посетител. Ние не получаваме информация за Вашия интернет провайдер, както и за ползвания от Вас IP-адрес, страницата, от която ни посещавате и страниците, които посещавате в нашия сайт.

       Законосъобразно ползване и пренасочване на лични данни

 

      Лични данни биват набирани само в случай, че Вие сами ги зададете, участвайки в клуб на Пол Брег или ако пратите въпрос до нас.

      Лични данни ще бъдат набирани, обработвани и ползвани само в допустимите от закона рамки.

Вашите данни принципно няма да бъдат пренасочвани към трети лица извън сайта на издателска къща СКОРПИО.

Издателска къща СКОРПИО се задължава да спазва гореописаните условия за защита на личните данни.

 

© Всички права запазени, Издателство ,,СКОРПИО'', 2008 - 2016 
Контакти с нас | Правна информация | Конфиденциалност